Fri frakt vid köp över 1000kr!

Snabba leveranser!

Marknadens bästa garantier!

Spara 10 000 kr

Elmoped Viverra E3 1200W Klass I

19 999 kr

ink. moms

29 999 kr

I lager

Produktbeskrivning

Sportig och toppmodern elmoped med kraftfull 1200W elmotor från Bosch! Elmoped Viverra E3 är en toppmodern och sportig elmoped med en kraftfull borstlös navmotor från tyska Bosch, samt ett lithiumbatteri med 60V 26Ah kapacitet. I detta utförande en Klass I-moped med topphastighet på 45 km/h.

Sen denna populära elmopeden blev lanserad 2018 har den fått en rad uppdateringar av komponenter som gör att dens prestanda är helt i linje med årets modeller på marknaden. 

Motor
Den borstlösa navmotorn från kvalitetsmärket Bosch är belägen i scooterns bakhjul. Motor är riktigt stark, energieffektiv (upp till 92% verkningsgrad) och underhållsfri. En fördel med navmotor är att motorn driver hjulet direkt, vilket gör att ingen kedja eller drivrem behövs. Toppfarten är 45 km/h och elmopeden är klassad som EU-moped Klass I. På styret finns ett snabbreglage för att ställa in motorn antingen i ekonomi-, normal- eller sportläge. Dessutom finns en smidig cruise control-funktion.

Batterier
Kraften kommer från ett 60V lithiumbatteri med 26Ah kapacitet, vilket ger en räckvidd upp till 45 km per laddning. Batteriet är beläget under sitsen och kan antingen lyftas ur för laddning inomhus, eller laddas direkt genom ett uttag på elscootern. Batteriet behöver inte tömmas inför laddning, utan kan med fördel laddas efter varje användningstillfälle. Laddningstiden från 0% är ca: 6 timmar. Batteripaketet är utrustat med ett BMS-system (Battery Management System) vilket kontinuerligt övervakar batteriets temperatur och status för att snabbt kunna slå ifrån för att skydda battericellerna t.ex. vid överbelastning.

Bromssystem
Elmoped Viverra Evolite E3 är utrustad med ett högeffektivt bromssystem bestående av hydrauliska skivbromsar både fram och bak. Dessutom finns elektroniska bromssystemet EBS, vilket förkortar bromssträckan ytterligare samt återanvänder bromsenergin till att återladda batteriet. Vid stadskörning där det normalt är mycket start och stopp kan detta ge upp till 10% längre räckvidd.

Belysning
Samtlig belysning på elscootern är av energisnål LED-typ, med läckert designat varselljus både fram och bak. LCD-displayen på styret är bakgrundsbelyst, och du kan själv ställa in vilken av fyra färger du vill att ljuset ska ha. En annan uppskattad detalj på elmoped Viverra Evolite E3 är stötdämpningnen, där de bakre dämparna är försedda med luftdämpning för ökad komfort.

Elmopeden levereras cirka 95% monterad. Registreringen sker av oss, och registreringsskylt kommer per post direkt hem till dig inom några dagar. Därefter är det bara att teckna (som minst) trafikförsäkring, ladda och köra!

Specifikationer

Elmoped.se

Hos oss på Elmoped.se hittar du ett sortiment av elmopeder och tillbehör till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda marknadens mest prisvärda elmoped när man ställer produktens prestanda/kvalitet mot prislappen.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL