Fri frakt vid köp över 1000kr!

Snabba leveranser!

Marknadens bästa garantier!

Om oss

Sveriges mest prisvärda elmopeder!
Hos oss på Elmoped.se hittar du ett sortiment av elmopeder och tillbehör till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda marknadens mest prisvärda elmoped när man ställer produktens prestanda/kvalitet mot prislappen. I vårt sortiment finner du elmopeder till priser som gemene man har råd med, utan att vi för den sakens skull har tummat på kvalitén!

Jämför inte äpplen med päron.
Möjligtvis kan du hitta en elmoped till ett lägre pris hos någon annan aktör. Det är dock viktigt att vara medveten om att kvalitén i stort avgörs under mopedens kåpor, där komponenter som elmotor, batteri, bromssystem, elektronik etc. skiljer sig väsentligt mellan olika leverantörer. Alla våra elmopeder är utrustande med effektiva borstlösa navmotorer samt högpresterande lithiumbatterier med lång livslängd. Vi på Elmoped.se är trygga med att våra mopeder håller riktigt hög klass. Så trygga att vi erbjuder vad vi tror är marknadens bästa garantipaket. Vid jämförelse av fordonens utrustning skall du helt enkelt inte kunna hitta en motsvarande elmoped till ett lägre pris inom Sverige!

Elmoped.se är en del av Nordbutiker. Nordbutiker är ett e-handelsföretag med huvudfokus på smarta produkter som förenklar vardagen. Vi driver ett antal egenutvecklade webbutiker i Norden där vi huvudsakligen säljer våra egna varumärken. I vår produktportfölj har vi förutom elmopeder även andra lätta eldrivna fordon såsom elcyklar och elsparkcyklar men även seniorscootrar och hemmafitnessprodukter.

Sedan starten 2007 har vi levererat produkter till över 200.000 nöjda kunder i Norden och omsätter idag över 120 mkr per år. Vårt huvudkontor och varulager finns i Norrtälje, strax utanför Stockholm där vi i dagsläget är ca: 35 anställda.

Elmoped.se

Hos oss på Elmoped.se hittar du ett sortiment av elmopeder och tillbehör till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda marknadens mest prisvärda elmoped när man ställer produktens prestanda/kvalitet mot prislappen.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL