Fri frakt vid köp över 1000kr!

Snabba leveranser!

Marknadens bästa garantier!

Spara 10 000 kr

Elmoped Viverra City Ride 3000W Klass I

22 999 kr

ink. moms

32 999 kr

I lager

  • Du sparar10 000 kr
  • 5/5 i Aftonbladets stora elmoped-test 2023
  • Modern elmoped i klassisk stil
  • Upp till 60km räckvidd
  • Tyst och skön körning

Produktbeskrivning

5+ i Aftonbladets stora elmopedtest 2023! Med lovord så som "Mest för pengarna!" får Viverra City Ride högst betyg bland 10 testade elmopeder.

Elmoped Viverra City Ride 3000W är en modern elskoter. Utrustad med den senaste teknologin, för din och andras säkerhet. Ett miljövänligt transportmedel, som lämpar sig utmärkt för att uträtta vardagliga sysslor i stadsmiljön. 

Motor & Prestanda

Viverra City har en motorprestanda på 3000W och ger dig en laglig hastighet på 45 km/h. Kombinerat med ett batteri, ger mopen dig en total räckvidd på 60 km! Utöver om önskas, kan man använda sig av två batterier för att utöka räckvidden till hela 120 km körning på ren el.

Ett smidigt och modernt transportmedel för korta sträckor, anpassat för stadskörning. Ladda smidigt hemma eller på jobbet och njut av varje kilometer på ren el.

Vi har ett komplett utbud av reservdelar och hjälper dig gärna hitta rätt vid en eventuell service/reparation. Kontakta vår kundsupport så hjälper vi dig!

Specifikationer

Elmoped.se

Hos oss på Elmoped.se hittar du ett sortiment av elmopeder och tillbehör till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda marknadens mest prisvärda elmoped när man ställer produktens prestanda/kvalitet mot prislappen.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL