STOR UTFÖRSÄLJNING: Spara 30-40% på alla elmopeder!

Köp här

Fri frakt vid köp över 1000kr!

Snabba leveranser!

Marknadens bästa garantier!

City

Våra city-elmopeder är en modell med en smakfull balans mellan klassisk scooterdesign och toppmodern utrustning. Detaljer såsom belysning och kontrollpanel har en retroinspirerad rund och kromad design som drar tankarna mot 60-talet, samtidigt som formerna i övrigt är moderna med god funktionalitet och komfort i fokus.

1 produkter

Elmoped Viverra Doohan 1200W

Elmoped Viverra Doohan 1200W

4/5 i betyg i Aftonbladets stora elmoped-test! Elmoped Evolite City är en modern...

I lager

26 995 kr
ink. moms

Elmoped Evolite Viverra Doohan är en modell med en smakfull balans mellan klassisk scooterdesign och toppmodern utrustning. Detaljer såsom belysning och kontrollpanel har en retroinspirerad rund och kromad design som drar tankarna mot 60-talet, samtidigt som formerna i övrigt är moderna med god funktionalitet och komfort i fokus.

Elmotorn från tyska Bosch är integrerad i bakhjulet vilket borgar för hög driftsäkerhet och minimalt behov av underhåll. Motoreffekten är 1200 Watt vilket räcker gott och väl för att klara av även riktigt branta backar.

Kraften till motorn kommer från ett rejält lithiumbatteri med celler från LG med hela 60V 26Ah kapacitet, vilket är betydligt större jämfört med många liknande modeller på marknaden. För den som vill ha extra lång räckvidd finns möjligheten att extrautrusta elmopeden med ett till lithiumbatteri.

Elmoped.se

Hos oss på Elmoped.se hittar du ett sortiment av elmopeder och tillbehör till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda marknadens mest prisvärda elmoped när man ställer produktens prestanda/kvalitet mot prislappen.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

Klarna