Fri frakt vid köp över 1000kr!

Snabba leveranser!

Marknadens bästa garantier!

Varför elmoped

1. Miljömedvetet

Den globala genomsnittstemperaturen blir högre och högre och polarisarna smälter. Vad passar då bättre än att lämna den bensinslukande bilen hemma och istället fara fram i ilfart helt fossilfritt? Jämför man en elmoped med en bensindriven motsvarighet är skillnaden fortfarande väldigt stor, eftersom små bensinmotorer ofta har bristfällig avgasrening.

2. Luktfri

Inga mer stinkande avgaser som får kläderna att lukta illa - en elmoped är luktfri!

3. Ekonomisk

Med en elmoped har du mycket låg milkostnad (ca 25-50 öre/mil i elförbrukning), ingen fordonsskatt och inga vägtullar eller trängselskatt!

4. Lätt att parkera en elmoped

Alla som bor i en stad vet att det ibland kan vara helt omöjligt att hitta en parkeringsplats. Med en smidig elmoped är det oftast betydligt lättare att hitta en tillräckligt stor parkeringsficka och i de flesta städer parkerar du dessutom gratis med en elmoped klass I.

5. Endast körkort AM

Vill du köra en elmoped klass 1 krävs det endast att du har ett AM körkort. Har du redan tagit körkort med någon annan behörighet får du automatiskt AM på köpet och har då rätt att köra elmopeden. För dig som saknar tidigare körkort krävs ingen uppkörning, utan endast kunskapsprov.

6. Smidig i trafiken

Fastna aldrig i en bilkö igen! En utav de största fördelarna med att köra elmoped är att du lätt kan ta dig framåt när andra står still i köer.

7. Litet behov av service

Glöm inställning av förgasare, rengöring av oljefilter och allt annat servicebehov som medföljer bensinmotorn. Med en elmotor är det bara att ladda, tuta och köra!

8. Rätt i tiden

Det har väl knappast gått någon förbi att det är eldrivna fordon som gäller nu! Både elbils- och elcykelförsäljningen slår rekord för varje år som går och vi tycker att det självklart att det nu är dags även för elmopedens ingång!

9. Tystgående

Glöm tiden då en moped innebar en smattrande 50cc motor. Med en elmoped fullkomligt flyter du fram ljudlöst på vägarna. Det är en otroligt härlig känsla som måste upplevas!

Elmoped.se

Hos oss på Elmoped.se hittar du ett sortiment av elmopeder och tillbehör till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda marknadens mest prisvärda elmoped när man ställer produktens prestanda/kvalitet mot prislappen.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL