Fri frakt vid köp över 1000kr!

Snabba leveranser!

Marknadens bästa garantier!

Provkör hemma

Vi på Elmoped.se är måna om att du som kund ska bli helt nöjd med ditt köp hos oss. Hos många återförsäljare har du förbrukat möjligheten till ånger så fort din moped rullar utanför butiken. Beställer du från en webbutik har du alltid ångerrätt om du inte blir nöjd. Ångerrätten innebär att du "försiktigt får undersöka" din nya produkt. Vi vill gå längre än så. Det ska vara tryggare att köpa din elmoped av oss på Elmoped.se än i din lokala butik!

En unik möjlighet!

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att provköra din nya elmoped under 14 dagars tid. Om du inte blir nöjd med produkten kan du returnera den till oss inom ramen för ångerrätten trots att mopeden är använd. Det enda du som kund bekostar vid retur är returfraktkostnaden som vi har satt till ett fast pris på 495 kr. I övrigt sker full återbetalning!

Villkor

Elmoped får ha gått max 50 km körsträcka, allt förpackningsmaterial måste finnas kvar och elmopeden ska återsändas i sitt originalemballage. Elmopeden får inte vara skadad, utöver normalt slitage under provkörningssträckan. För att vi ska kunna utföra retur behöver vi ett påskrivet ägarbevis för ägarbyte samt registreringsplåt tillsammans med produkten.

Elmoped.se

Hos oss på Elmoped.se hittar du ett sortiment av elmopeder och tillbehör till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda marknadens mest prisvärda elmoped när man ställer produktens prestanda/kvalitet mot prislappen.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL