COVID-19: Vi fortsätter att skicka varor som vanligt. Mindre förseningar kan förekomma, men vi arbetar nonstop för att leverera allt så fort vi kan.
   Kundservice

Evolite trygghetsgaranti


Att köpa en elmoped är ett stort beslut. Eftersom elmopeder är något relativt nytt i Sverige är det kanske din första elmoped. Vi vill erbjuda dig fullständig trygghet i samband med ditt köp. Från 1 januari 2018 har vi därför infört marknadens absolut bästa garantipaket när du köper elmoped från oss på Elmoped.se.

2 års Evolite-garanti
Våra elmopeder är av högsta kvalitet. Vi erbjuder 2 års garanti* på alla våra modeller. De elmopeder du hittar på Elmoped.se är utrustade med litiumbatterier med kvalitetsceller. Vi erbjuder därför även 2 års garanti** på ALLA batterier.

5 års motorgaranti
Våra elmopeder är utrustade med motorer av högsta kvalitet från ledande tillverkare. Vi erbjuder 5 års garanti på mopedens elmotor.


*Garantin omfattar ej slitagedelar såsom däck, slang, bromsklossar etc.
**Alla batterier förlorar kapacitet med tiden tack vare slitage och åldrande. Den batterigaranti du får via Elmoped.se omfattar tillverkningsfel. Normal kapacitetsförlust omfattas ej av garantin.