Kundservice

Om elmoped.seSveriges mest prisvärda elmopeder!
Hos oss på Elmoped.se hittar du ett sortiment av elmopeder och tillbehör till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda marknadens mest prisvärda elmoped när man ställer produktens prestanda/kvalitet mot prislappen. I vårt sortiment finner du elmopeder till priser som gemene man har råd med, utan att vi för den sakens skull har tummat på kvalitén!

Jämför inte äpplen med päron.
Möjligtvis kan du hitta en elmoped till ett lägre pris hos någon annan aktör. Det är dock viktigt att vara medveten om att kvalitén i stort avgörs under mopedens kåpor, där komponenter som elmotor, batteri, bromssystem, elektronik etc. skiljer sig väsentligt mellan olika leverantörer. Alla våra elmopeder är utrustande med effektiva borstlösa navmotorer samt högpresterande lithiumbatterier med lång livslängd. Vi på Elmoped.se är trygga med att våra mopeder håller riktigt hög klass. Så trygga att vi erbjuder vad vi tror är marknadens bästa garantipaket. Vid jämförelse av fordonens utrustning skall du helt enkelt inte kunna hitta en motsvarande elmoped till ett lägre pris inom Sverige!

Företaget bakom Elmoped.se heter Nordbutiker i Sverige AB, och har sedan 2005 salufört bland annat elektriska fordon av olika slag på framför allt svenska, men även nordiska, marknaden. I dagsläget är vi ca: 20 anställda inom kundtjänst, lager, verkstad, IT och ledning. Vi har två år i rad, 2016 och 2017, utnämnts till Gasellföretag av Dagens Industri. Besök gärna någon av våra systerbutiker där vi saluför andra eldrivna fordon:

Evobike.se - Elcyklar
Blimo.se - Seniorscooters/elrullstolar
Rull.se - Elbilar för barn, elscooters, hoverboards

Företagsuppgifter:
Nordbutiker i Sverige AB
Gösvägen 28
761 41
NORRTÄLJE
Org. 556908-9385