Kundservice

Leverans och hämtlager


På Elmoped.se erbjuder vi fri frakt vid köp över 1000 kr!

Mindre paket, normalt upp till ca: 25 kg, skickas med Postnord till ditt närmsta ombud. Ofta har du paketet 1-2 dagar efter att det lämnat vårt lager. När paketet finns att hämta skickas en SMS-avisering till dig.

Skrymmande eller tunga paket, t.ex. en elmoped, levereras direkt hem till din tomt. Fraktbolaget aviserar alltid dagen innan de avser att leverera paketet, och du har då en chans att påverka leveranstillfället. Vid hemleverans har du normalt paketet 2-3 dagar efter att det lämnat vårt lager. Inom Storstockholm är leveranstiden normalt 1-2 dagar.

Beställ din vara innan kl. 12.00 så skickas det från vårt lager samma vardag!

Hämtlager
Om du föredrar att själv hämta dina produkter istället för att få dem levererade via DHL finns möjlighet till detta.

Observera att du personligen måste hämta paketet. Kontroll av legitimation sker innan utlämning. Om du avser skicka ett ombud, hör av dig till oss så kan vi skicka ut en fullmakt för detta.

Varuutlämningen på vårt lager har följande ÖPPETTIDER:

Mån - Torsd: kl 09-17
Fredagar: kl 09-16
Lör - Sön: STÄNGT


Observera att vi endast har ett hämtlager och din order måste vara beställd genom webbutiken eller per telefon innan du hämtar din vara. Det går INTE att beställa eller betala på plats. Hör gärna av dig till oss innan ditt besök så kan vi plocka fram varan i förväg.

Adress till varulagret är:

Nordbutiker i Sverige AB
Gösvägen 28
761 41 NORRTÄLJE